Storitve

Akademske Storitve

STORITVE

Storitve vam nudijo pomoč na vsakem koraku od začetka do samega konca vaše akademske poti. Pomoč najdete na vsakem koraku, od razjasnitve želja in ciljev do oddaje prijave na izbrano univerzo. Raziščite ponujene storitve in poiščite tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam in ciljem.

Postopek prijave

Vodil vas bom od prvega koraka do zadnjega koraka prijave in vam bo zagotovljena podpora v vseh vidikih prijave. Paket je oblikovan in namenjen vsem bodočim študentom, da zagotovi brezskrbno prijavo in enostavnost oddaje le te. Z zagotovljenim svetovanjem in razpravo, boste imeli priložnost vprašati in razjasniti dvome in pomisleke v zvezi z vašim željam. Paket vam bo zagotovil minimalen trud pri oddajanju in sestavljanju prijave za obetaven vpis na univerzo. Paket vam omogoča sprostitev z zgolj minimalnim naporom, za ostalo pa bo poskrbljeno sami – osebno zelo dobro poznan postopek.

Prijava od bodočih študentov zahteva »sestavljanje« prijavnega paketa, kar lahko pogosto povzroči nepotreben stres. Zagotovljeno vam bo, da boste imeli vsako podrobnost zagotovljeno in pripravljeno za kakovostno in hitro prijavo. Paket je celovita ponudba, ki zagotavlja storitve pregleda, prevzema in svetovanja v eni sami ponudbi.

 

Zagotovljena vam je brezskrbna uporaba z izključno odgovornostjo za dostavo zahtevanih informacij prek vzpostavljenih komunikacijskih sredstev med nami.

Zbor dokumentacije

Zaradi zapletenosti, s katero se lahko srečate pri prijavi na univerzo, je morda težko najti, katero dokumentacijo je treba zbrati. Poleg iskanja seznama zahtevanih dokumentov vam sama zbirka nudi pomoč pri zagotavljanju, da je poskrbljeno za vse vidike prijavne dokumentacije. Takšna storitev vam zagotavlja popoln prijavni paket, ki ga je treba oddati na univerzo. Skozi zbiranje storitev zagotavlja, da so vse zahteve izpolnjene brez napora za vas.

 

Storitev vam bo sestavila aplikacijski paket, primeren za oddajo, z vsemi vmesnimi koraki.

Pregled dokumentacije

Z željo po zagotavljanju kakovosti vaše prijavnice in v želji po izogibanju neželenim napakam lahko daste dokumente in prijavni paket na pregled. Pregled bo zagotovil, da je paket dobro napisan in sestavljen brez napak ali nasprotij. S takšnim korakom pridobite drugo mnenje o posameznih delih paketa, hkrati pa zagotovite, da dokumentacija ustreza zahtevanim standardom kakovosti in da ni slučajno izpuščena nobena pomembna informacija.

 

Paket vam omogoča pregled katerega koli obrazca, dokumenta ali vloge v kateri koli fazi prijave.

Akademsko svetovanje

V mnogih primerih je najtežji del same aplikacije negotovost, s katero se človek sooča, ko razmišlja o ogromnih korakih v neznano smer. Pomoč pri razjasnitvi vseh informacij v zvezi z državo, izobraževalnim sistemom, akademsko kariero in morebitnimi prihodnjimi priložnostmi; storitev vam bo zagotovila vpogled in boljšo sliko o tem, kaj vas čaka. Takšne informacije so bistvenega pomena za notranji del in rastočo željo s podporo, ki je potrebna za takšno predanost.

Osebne izkušnje in znanje vam bomo nudili za razpravo o kakršnih koli negotovostih in pomoč za samozavestno zavezo.

zbor

dokumentacije
 • Zbiranje zahtevane dokumentacije
 • Pregled dokumentacije
 • Izdelava celotnega aplikacijskega paketa
 • Akademsko svetovanje
 • Oddaja prijave
 • Vizumski postopki

Pregled

dokumentacije
 • Pregled dokumentacije
 • Akademsko svetovanje
 • Zbiranje zahtevane dokumentacije
 • Izdelava celotnega aplikacijskega paketa
 • Oddaja prijave
 • Vizumski postopki

akademsko

svetovanje
 • Akademsko svetovanje
 • Izbira države
 • Izbira univerze
 • Izbira programa
 • Priporočila
 • Zbiranje informacij

POVPRAŠEVANJE

Izbira prave storitve je prvi korak v postopku prijave in k postopku sprejema. Da bi vam pomagali pri prvem koraku k sodelovanju, smo pripravili obrazce, ki jih morate oddati z osnovnimi potrebnimi podatki.

Napišite datum v DD/MM/YYYY obliki
Napišite datum v DD/MM/YYYY obliki

Zakaj Kristjan Markovc?

Izkušnje

Uspešno se prijavil na štiri različne univerze v štirih različnih državah z različnimi akademskimi sistemi, hkrati pa pomagal drugim bodočim študentom pri prijavi.

Univerze

Università degli Studi di Napoli Federico II, Italija

KU Leuven, Belgija

Tohoku University, Japonska

Florida Institute of Technology, ZDA

Jeziki

Tekoč v Slovenščini in Angleščini

Izobrazba

Trenutno doktorski študent z zaključenim dodiplomskim in magisterskim študijem.

Kristjan Markovc ima bogate izkušnje s potovanji v tujino in sodelovanjem na različnih univerzah. Po potovnju preko treh (3) celin in štirih (4) držav, je bil Kristjan uspešno sprejet na številne univerze, poleg tega pa je pomagal številnim študentom pri vpisu na univerzo. Ker je izkusil različne države in postopke sprejema, lahko Kristjan zagotovi poglobljeno pomoč in zmožnost pridobitve potrebnih informacij.

Stopite v stik

Dogovorite se za termin

Potrebne Storitve

Razmišljanje o zahtevanih storitvah in želenem cilju je prvi korak k uresničitvi vaših ambicij.

Poslovne Priložnosti

Povezovanje za nadaljnje poslovne in akademske priložnosti zagotavlja odlično pot za prihodnje sodelovanje.

Zahtevajte Ponudbo

V veliko veselje in željo je sodelovati z vami pri uresničevanju vaših ambicij, cene pa lahko določimo.

Splošne Informacije

Vaše zanimanje za storitve zelo cenimo in vam bomo zagotovili zasluženo storitev.