Kristjan Markovc, MSc

Doktorski kandidat iz ekonomije

Z leti mednarodnih izkušenj in učenja različnih jezikov in kultur je moj cilj pomagati ustvariti edinstveno priložnost za vsakega bodočega študenta. Srčno vas vabim na skupno potovanje skozi zadnji korak izobraževanja, medtem ko vam uspe največji podvig do danes.

wise man and the tortoise travel but never leave their home
Source: https://proverbicals.com/travel

Telefon

+386 (0)70 683-008

Email

info@krismarkovc.com

Pisarna

Cesta Zelezarjev 8, SI-4270 Jesenice, Slovenija

Delovni čas

Ponedeljek – Petek:
9:00 – 17:00

Življenje v tujini je hkrati najtežji izziv, ki se ga lahko loti katerikoli posameznik, a hkrati najbolj vznemirljiv in izpolnjujoč doživljen izziv. Vznemirjenje nad neznanim, ki ga spremlja fascinacija nad novim, prevrednotenje starega, prevpraševanje družbenih, ekonomskih in političnih norm in vrednot vodi v neprimerljivo osebno in poklicno rast ter nikoli končano iskanje boljšega življenja in izzivov okoli sebe.

 

“Modri človek in želva potujeta, a nikoli ne zapustita svojega doma” ~ kitajski pregovor

Akademske Storitve

Prijava na univerze

Vodenje in izpolnjevanje prijave za bodoče študente skozi prijavo na univerzo vaše izbire ter zmanjševanje razdalje med sanjam in prihajajočim izzivom

Izbira univerze

Izbira prave univerze za vas je prvi korak k vaši sreči in posledični akademski uspešnosti. Univerze se močno razlikujejo tako znotrej države, kot še bolje med državami.

Pogoji

Izpolnjevanje minimalnih zahtev programa in univerze je le prvi korak proti ureničevanju želj, z glavnim poudarkom na zagotavljanju vašega uspeha v potrebnih vidikih.

Pregled dokumentacije

Zbiranje in pregledovanje dokumentacije, potrebne za prijavo, je lahko zastrašujoč izziv z negotovostjo in dvomom. Dokumentacijo zbiramo, pregledujemo in pripravljamo za oddajo v vašem imenu.

oddaja prijave

Oddaja vloge je zastrašujoč mejnik, ki je lažji s pomočjo zmanjšanja vašega truda in zagotavljanja želje po odločitvi na vašo prijavo.

Akademsko svetovanje

Zagotavljanje pronicljive in koristne razprave ter usmerjanja bodočih študentom za zagotovitev činkovitega odločanja pri usmerjanju za potencialne akademske kariere in prvih mejnikov v karieri

Izbira države

Vedeti katera država najbolj ustreza vaši osebnosti, lahko veliko vpliva na zagotavljanje vaše sreče med študijem.

Odličitev za program

Izbira pravega programa vašega študija vam bo pomagala ostati motivirani skozi celoten program in zagovaljalo željo po rasti.

izbira poklicne poti

Razmišljanje vnaprej je pogosto pozabljen korak, ko smo željni naslednjega izziva. Izbira in razmišljanje o karieri je pogosto ključni korak pri izbiri prave univerze in programa, da se zagotovijo prihodnje priložnosti.

Akademsko načrtovanje

Načrtovanje večjih kariernih odločitev je lahko zastrašujoč izziv, še posebej, če se s takšnim odločitvam ne spoznate. Načrtovanje in iskanje priložnosti lahko oblikujeta vaše odločitve in zagotovita smernice na vaši poti.

Pregled dokumentacije

Pomoč bodočim študentom pri izpolnjevanju in zbiranju potrebne dokumentacije za prijavo na želeni program in univerzo

vrste dokumentacije

Pregled prijavnih obrazcev, skupaj z motivacijskimi pismi in raziskovalnimi predlogi je pogosto odločujoča razlika pri prijavi na univerze in za štipendije.

pomoč pri zbiranju

S pravilno zbrano in izpolnjeno dokumentacijo, lahko zarosite za drugo mnenje, da se izognete morebitnim zapletom.

filozofija

S pitjem črnila ne boš pridobil znanja ~ arabski pregovor

Knjige so zolj vodnik v nenehno razvijajočem se svetu z vedno večjo potrebo po prilagajanju in učenju. Kar je bila nekoč modrost, je danes le malenkost; kar je danes modrost, bo jutri zgolj splošno znano. Osebni uspeh je mogoče doseči le z vztrajno rastjo skozi izzive – ni boljšega učitelja od prazne denarnice in lačnega želodca.

“Ko vse drugo odpove, prevlada vztrajnost”

“Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?”

“de Finibus Bonorum et Malorum” — Cicero ~45 BC

Stopite v stik

Dogovorite se za termin

Potrebne Storitve

Razmišljanje o zahtevanih storitvah in želenem cilju je prvi korak k uresničitvi vaših ambicij.

Poslovne Priložnosti

Povezovanje za nadaljnje poslovne in akademske priložnosti zagotavlja odlično pot za prihodnje sodelovanje.

Zahtevajte Ponudbo

V veliko veselje in željo je sodelovati z vami pri uresničevanju vaših ambicij, cene pa lahko določimo.

Splošne Informacije

Vaše zanimanje za storitve zelo cenimo in vam bomo zagotovili zasluženo storitev.